Oktaméter

Az elektronikus vezetési karton egy képzéstámogató komplex rendszer, széleskörű funkciókkal. Arra hivatott, hogy a tanulóvezető útját végig kísérje a beiratkozástól a jogosítvány megszerzéséig.

Beiratkozásnál kapsz egy mágneskártyát, ez lesz az autósiskolán belül az egyedi azonosítód, és ez tárolja az adataidat. Csak a kártyáddal tudod indítani a vezetést, ezért percre pontosan annyiba kerül egy tanóra, amennyi időt tanulással töltöttél. Így nem kell lenyelned, ha az oktató a saját ügyeit intézi a tanulásod rovására.

Összességében azt tapasztaltuk, hogy az oktaméterrel sokkal átláthatóbbá válik az egész képzés, ez pedig növeli a tanulói bizalmat, ami kulcsfontosságú a tanulás hatékonyságát tekintve.

Videó-elemzés

Lehetőséged van az oktatás során készült (HD-minőségű) videofelvétel visszanézésére, így akár otthon is képezheted magad.

Időgarancia

Nálunk garantáltan oktatással telik minden perc, ha mégsem így lenne, kevesebbet kell fizetned. Az oktamétert nem lehet becsapni.

Kilométer-garancia

GPS-es távolságmérés gondoskodik róla, hogy a jogszabályban megadott kilométereket tényleg teljesítsd.

Tudáspróba-garancia

Ha már jól felkészültél és sikeresen teljesíted az autósiskola házi vizsgáját, garantáljuk, hogy sikerül a forgalmi vizsgád. Ha mégsem így lenne, mi álljuk a következő vizsga díját!

Sokszínű tudás

Az oktaméter pontosan naplózza, hogy milyen típusú órákat vettél, így garantáltan, és valós körülmények között elvégezheted a tantervben előírt országúti és éjszakai vezetést.

Fix árak

Nálunk az első órádtól a sikeres vizsgádig változatlan árakon tanulhatsz. Nincsenek emeltdíjas pótórák, és ha úgy látjuk, hogy már megszerezted a kellő tudást, nem írunk Neked elő plusz alkalmakat a kötelező órákon túl. Ebben a rendszerben az oktatónak is érdeke, hogy a tanuló a lehető legfelkészültebben menjen vizsgázni.

Rugalmas fizetés

Az oktaméternek köszönhetően a saját ütemezésed szerint fizetheted ki az óráidat.

Komplex elméleti oktatás

Az elméleti oktatás két részből áll, modern, internetes távoktatásból (e-learning) és tantermi konzultációkból.

E-learning

Autósiskolánk a modern kor követelményeinek megfelelve lehetőséget biztosít internetes távoktatásra is.

Időt spórolunk Neked!

Eldöntheted, hogy mikor jössz vezetni, és a lehetőségekhez mérten Te választhatod meg azt is, hogy hol kezded, és hol fejezed be a vezetést! A honlapon található e-ügyintéző rendszernek köszönhetően olyan oktatót választhatsz, akivel egy héten minimum négy órát vezethetsz.

Ingyenes tansegédlet

Hozd vissza a tankönyvet, és mi visszaadjuk az árát. Így nem csak spórolsz, de a környezeted is védheted.

Figyelünk Rád!

Kollégáink személyre szabottan tanítják vezetni a tanulókat – mindenki saját képességeihez és személyiségéhez alkalmazkodva. Így mindig baráti a hangulat, ami azért fontos, mert nyugodt légkörben sokkal könnyebben megy a tanulás!

Továbbképzés

Nálunk nemcsak a kötelező alapokat sajátíthatod el, hanem továbbképzésen is részt vehetsz. Ennek keretein belül többek között megtanítunk előzni és hegyen vezetni.

A Jövő Autósiskolánál hisszük, hogy a sikeres végeredmény kulcsa az oktatóban rejlik!

Számos oktatási intézmény, köztük autósiskolák is gyakran esnek abba a hibába, hogy a sikertelen vizsgákat csupán a tanuló nem megfelelő tudásának és hanyagságának tudják be. Természetesen vannak olyan esetek, melyekben valóban a tanuló hozzáállásán múlik a vizsga kimenetele, azonban sajnos nem ritka az sem, hogy a tanár kétséges szaktudása, elfogadhatatlan oktatási stílusa, segítőkészségének hiánya, nem támogató hozzáállása befolyásolja a vizsga sikerességét.

Autósiskolánk kizárólag olyan szakképzett oktatókat alkalmaz, akiknek célja, hogy tanulóink sikeres vizsgát tegyenek, és mindig biztonsággal kezeljék a kormányt. Oktatóink nem a saját érdekeiket szem előtt tartva tanítják meg vezetni tanulóinkat, hiszen tudják, hogy az ő kezükben van az illető tudása és sikere.

Amennyiben szeretnél jogosítványt szerezni, és nem akarod, hogy az oktatás minőségén múljon a végeredmény, bátran fordulj hozzánk! Várjuk jelentkezésedet!

 

A valós tudás megszerzése nálunk kezdődik!

A vezetői engedély megszerzése csupán idő kérdése, szinte mindenki képes sikert elérni ezen a területen. Nem mindegy azonban, hogy a sikeres vizsgát követően valódi elméleti és gyakorlati tudással indulunk-e útnak az utakon vagy csupán egy új, de használatra alkalmatlan jogosítvány lapul a zsebünkben.

Az autósiskolában töltött időnek az lenne a célja, hogy a KRESZ-től kezdve a további elméleti ismereteken át a gyakorlati vezetésig minden olyan információt hatékonyan elsajátítsanak a beiratkozott tanulók, amellyel aztán magabiztosan ülhetnek később volán mögé. Ez a tudás és magabiztosság lesz a későbbiekben a biztonságos vezetés kulcsa.

Ugye Te sem szeretnél egy megbízhatatlan sofőr mellett utazni? Ebben az esetben válassz minket, és szerezd meg felkészült, lelkiismeretes oktatók segítségével a jogosítványodat! Nálunk már e-learning keretében is lehetőség van a tananyag elsajátítására!

Szerezz valódi tudást is a jogosítvány mellé! Keress minket elérhetőségeinken, és jelentkezz tanfolyamaink egyikére!

 

Honnan ismerjük fel a jó autósiskolát?

Mint minden tanintézménynek, az autósiskoláknak is az oktatás és a fejlesztés a hivatásuk. Azonban sajnos gyakorta előfordul, hogy ez a cél háttérbe szorul, így az oktatás lényegét veszti és hiányossá válik. De miről ismerhetjük fel a valóban jó autósiskolát?

  • Az oktatókról – a kezdeti lelkesedésük töretlen, tanulni és tanítani hivatottak, együtt fejlődnek diákjaikkal, segítőkészek és türelmesek
  • Az iskoláról – a helyszín minden tekintetben optimális és kiszolgálja az oktatási célokat
  • Az autókról – stabil, életszerű oktatásban részesülhetünk általuk, felkészítve minden eshetőségre
  • Az oktatás menetéről – nem túl rövid, nem túl hosszú, illeszkedik a tananyag mértékéhez és elsajátíthatóságához

Természetesen emellett más fontos körülmények is szükségesek egy ideális autósiskolánál, az elvárások értelemszerűen egyénenként is változóak lehetnek. Mi garantáljuk a színvonalas oktatást, Te pedig hozd magaddal a tanulni vágyásodat, és együtt sikeresen vesszük az előttünk álló akadályokat!

A jogosítvány előnyeiről

A jogosítvány megszerzése mindannyiunk életében nagy fordulópont. Nem kell a tömegközlekedés nem túl komfortos eszközeit igénybe vennünk és nem kell többé rengeteg emberrel együtt zötykölődünk csúcsidőben, amikor öt percenként megáll a busz és dupla annyi időt töltünk várakozással mint utazással.

Könnyen, kényelmesen eljuthatunk egyik helyszínről a másikra, a vezetés élménye pedig felbecsülhetetlen: nem csak az tölt el minket sikerélménnyel, hogy egy járművet irányíthatunk, de az is csodás élmény, amikor vidéki kerülőutakon, szép mezők és gyönyörű tájak mellett haladhatunk el, arról már nem is beszélve, hogy végre nem kell a nyaralás miatt sem aggódnunk – csak beülünk az autóba és már indulunk is.

Egy jogosítványtól sokkal önállóbbnak érezzük magunkat, hiszen nem kell a buszjáratokhoz igazítanunk érkezésünket és távozásunkat: akármikor elindulhatunk, amikor csak kedvünk tartja.

Autósiskolánk segítségével Te is átélheted ezt az élményt! A vezetői engedély megszerzésével kapcsolatban keress minket bizalommal!

 

Az ideális autósiskola kiválasztása

Autósiskola

Sokan azt gondolhatják, hogy ideális autósiskola nincs is, hiszen az elméleti anyagot úgyis nekünk kell elsajátítani, hogy majd hozzáfoghassunk a vezetés gyakorlati részének.

Az ilyenfajta történetekre és véleményekre azonban nem szabad hallgatni. Az autósiskolában a KRESZ tanfolyamokon olyan hatékony oktatás folyik, ahol az oktató egyaránt kitüntetett figyelemben részesít minden hallgatót. Ezért az elméleti oktatások során a résztvevőknek megfelelő ideje és lehetősége van, hogy elsajátíthassák a hallottakat.

Autósiskolánk sikere, hogy figyelembe veszi a speciális igényeket. Így mindenkinek olyan oktatónál lesz lehetősége a gyakorlati oktatásban részt vennie, aki számára a legmegfelelőbb. Nem beszélve a személyre szabott időpontokról és a gépjármű kiválasztásának lehetőségéről.

A hallgatók részéről gyakori dilemma még, hogy a gyakorló vezetések nagyon stresszek, nálunk emiatt sem kell izgulnod, hiszen csakis a legprofibb oktatókkal fogsz dolgozni, akik megfelelő instrukciókkal segítenek majd Téged. Jelentkezz mielőbb autósiskolánkba!

 

Ha időben elkezded, jövőre már vezethetsz!

A túlzsúfolt közlekedési eszközök, mint a földalattik, buszok és villamosok, kényelmetlenné, terheltté váltak, ám felgyorsult világunkban különösen igaz, hogy az idő pénz. Így, a jogosítvány megszerzése még sosem volt ennyire létfontosságú tényező, mint napjainkban. Ha saját gépjárművel nem is rendelkezünk, bérelhetünk, vagy akár munkatársakkal összefogva közlekedhetünk, így komfortosabbá téve az utazást.

A jogosítvány megszerzésének számtalan feltétele van, mely a kor múlásával is változik. Meg kell felelnünk egészségügyileg, mentálisan és szellemileg is. A tudást, melyet a szakkönyvek és különböző oktatóanyagok nyújtanak, fontos kiegészíteni gyakorlati tapasztalattal is, melyhez elengedhetetlen egy vérbeli tanító is!

Mi mindezeket biztosítjuk! Rajtad már csak a kezdés időpontja múlik. Az, hogy mikor szeretnél kilépni a mókuskerékből, és saját utadon továbbhaladni. Ha idén elkezded tanfolyamunkat, megszerezheted a jogosítványt, és jövőre már akár vezetheted is saját vagy bérelt autódat!

 

Mi alapján érdemes kiválasztani az autósiskolát?

Mi alapján érdemes kiválasztani az autósiskolát?Manapság szinte elengedhetetlen, hogy valaki ne rendelkezzen vezetői engedéllyel, még ha gépjárművet nem is birtokol, hiszen egyre több lehetőség nyílik arra, hogy kölcsönzött, vagy bérelt autóhoz jussunk. A mai üzleti világban az sem szokatlan, ha egy bizonyos pozícióhoz társul gépjármű is, mely a rugalmasabb munkavégzést biztosítja.

Természetesen a megfelelő autósiskolát nem egyszerű megtalálni, ha valaki munka, esetleg iskola mellett szeretné elvégezni a vezetői tanfolyamot.

A legideálisabb autósiskola az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

  • Távoktatás – Ma már szinte nélkülözhetetlen, hogy egy autósiskola ne biztosítson internetes távoktatást azok számára, akik elfoglaltságukból adódóan nem tudnak részt venni az elméleti oktatáson.
  • Fluktuált oktatás – A tanuló időbeosztásához alkalmazkodó gyakorlati oktatás lehetővé teszi, hogy a tanuló választhassa meg a vezetési időpontokat.
  • Alkalmazkodó oktatók – Egy ideális autósiskolában arra is lehetőség nyílik, hogy a tanuló maga választhassa meg oktatóját bizonyos szempontok alapján.

Ha Te is felsoroltaknak megfelelő autósiskolát keresel, a legjobb helyen jársz! Fordulj hozzánk bizalommal!